Prins turmentat și pus pe scandal la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni au depistat, pe raza localității Foeni, judeţul Timiş, un cetăţean român care conducea autoturismul, sub influenţa băuturilor alcoolice. Noaptea trecută, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic un bărbat, care se afla la volanul unui autoturism marca Nissan Navara, înmatriculat în Romania, însoţit de două femei.

Conducătorul autoturismului a oprit, a adresat injurii agenţilor şi apoi a plecat în viteză, ignorând semnalele acestora. Poliţiştii de frontieră au urmărit autoturismul în cauză, acesta fiind oprit ulterior între localităţile Foeni şi Cruceni. Întrucât persoanele în cauză nu aveau documente de identitate asupra lor, erau recalcitrante, iar conducătorul autoturismului emana o puternică halenă alcoolică, au fost conduse la sediul S.P.F. Cruceni. În urma verificărilor, s-a stabilit că şoferul este cetăţeanul român Răducu T.,  în vârstă de 58 de ani, domiciliat în judeţul Timiş, iar pasagerele, sunt două femei în vârstă de 53, respectiv 60 ani, domiciliate în judeţele Timiş şi Constanţa.

Bărbatul care emana halenă alcoolică a fost testat de către un echipaj al Poliţiei Rutiere Timiş cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aer expirat.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar una dintre femei a fost sancţionată contravenţional la Legea 61/1991, deoarece a manifestat un comportament recalcitrant şi a adus injurii poliţiştilor de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.