Angajări la ISU Banat. Ce posturi sunt scoase la concurs

Se fac angajări la ISU Banat. Aproximativ treizeci de posturi sunt scoase la concurs în această lună în Timiș.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş organizează concurs pentru ocuparea a 27 posturi vacante de subofiţer. Dintre acestea,  20 posturi de subofiţer operativ principal (servant) şi 7 posturi de subofiţer conducător auto (autospeciale) din structurile operative ale inspectoratului, prin încadrare directă. Astfel, la Detaşamentul 1 Pompieri Timişoara – 2 posturi de subofiţer operativ principal și 2 posturi de conducător auto (autospeciale); Detaşamentul 2 Pompieri Timişoara – 2 posturi de subofiţer operativ principal și 1 post de conducător auto (autospeciale); Detaşamentul de Pompieri Lugoj – 1 post de subofiţer operativ principal; Staţia de Pompieri Buziaş – 4 posturi de subofiţer operativ principal și 1 post de conducător auto (autospeciale); Staţia de Pompieri Deta – 4 posturi de subofiţer operativ principal și 3 posturi de conducător auto (autospeciale); Staţia de Pompieri Sânnicolau Mare – 6 posturi de subofiţer operativ principal; Staţia de Pompieri Făget – 1 post de subofiţer operativ principal.

Cererile de înscriere la concurs vor fi depuse personal de către cei interesaţi la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”, situat pe strada Cluj nr. 14, în perioada 17 – 24 octombrie (data înregistrării), în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00.

Dosarele de recrutare vor fi depuse personal la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” situat pe strada Cluj nr. 14, în perioada 17.10 – 07.11, în fiecare zi lucrătoare, între orele 09.00 – 15.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00, la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”, telefon 0256/494045, interior 056/27300 sau pe www.isutimis.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here