PRO România se află în căutarea candidatului pentru fotoliul de primar al Timișoarei

PRO România se află în căutarea candidatului care să-i ia lui Nicolae Robu scaunul de primar al Timișoarei. Deși sunt luate în considerare mai multe persoane, reprezentații din Timiș ai partidului lui Victor Ponta au nevoie de muncă de lămurire cu ce vizați. Un lucru e cert, o decizie va fi luată de abia după alegerile prezidențiale, atunci când va fi făcut un sondaj de opinie pentru a identifica persoana cea mai potrivită să intre în luptă alături de Nicolae Robu și Dominic Samuel Fritz (USR).

„Nu am identificat candidatul pentru Primăria Timișoara. Avem în vizor câteva nume. Ne rezervăm, dacă vreți, sau încercăm să îi convingem și să luăm cea mai bună decizie. Vom face un sondaj în perioada următoare alegerilor prezidențiale și vom lua o decizie. Cu certitudine, luna ianuarie sau februarie va trebui să ne găsească cu un candidat pentru Primăria Timișoara”, a declarat Adrian Pau. Vor fi primele alegeri locale la care PRO România va fi ca opțiune a alegătorilor pe buletinele de vot.

Cât despre candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale, chiar dacă cel puțin în Timișoara străzile au fost împânzite cu bannere afișându-i pe ceilalți candidați, PRO România este încrezătoare că Diaconu, candidatul susținut, va ajunge în turul 2. În Timiș se estimează că Mircea Diaconu va obține aproximativ 40.000 de voturi, un număr bun pentru accederea în turul 2, după cum consideră Adrian Pau.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here