Adrian Țuțuian

Deși a spus clar și răspicat că nu se va întoarce niciodată în PSD, Victor Ponta are, totuși, nevoie de fostul său partid în încearcarea de a ajunge la putere. PRO România se va așeza la masă cu PSD, pentru a forma o eventuală guvernare, dar asta de abia după ce va vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă.

Partidul condus de Victor Ponta, PRO România, va vota „pro” la moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de actualul lider PSD – Viorica Dăncilă. Mai mult, după ce piesele vor fi răsturnate, PRO România se va așeza la masă cu PSD și este gata de guvernare. Sunt vorbele vicepreședintelui partidului, Adrian Țuțuianu, aflat astăzi în teritoriu, la Timișoara.

„Vom vota moțiunea de cenzură pentru că România are nevoie de un guvern mai bun. Dacă moțiunea trece, prima opțiune a noastră este să stăm la masă cu PSD, care va fi fără actuala conducere și cu cei din ALDE, să vedem dacă împreună reușim să facem o majoritate care să ducă România până la sfârșitul mandatului. Vrem un guvern restructurat, cu 19 ministere maximum, un prim ministru bun, cu mai puține agenții guvernamentale, cu mai puțini secretari de stat și cu un program adaptat la situația economică, socială și politică pe care o are România astăzi. Dacă nu vom putea face această majoritate, suntem deschiși la dialog cu celelalte forțe politice. Suntem în măsură să furnizăm și expertiză, și oameni pentru un proiect de guvernare și pentru o perioadă scurtă, de un an, dar și pentru una mai lungă”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Articolul precedentAteliere de creație pentru copii și târguri de accesorii și produse naturale, în weekend, la Iulius Town
Articolul următorPRO România se află în căutarea candidatului pentru fotoliul de primar al Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.