Program de formare profesională în domeniul economiei circulare, organizat de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al Programului EIT Climate KIC, organizează în zilele de 2, 3 și 6 aprilie 2020, între orele 09.00 – 17.00 (pauze de cafea și prânz incluse), în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3, un program de formare profesională în domeniul economiei circulare.

Scopul programului este acela de a sprijini companiile și organizațiile în implementarea economiei circulare în activitățile proprii, astfel încât să devină mai eficiente și mai competitive, reducându-și costurile, generând mai multă plusvaloare, creând noi linii de afaceri, protejând mediul înconjurător și devenind astfel mai atractive pentru clienții atenți la trendurile și schimbările legislative internaționale.

Programul are rolul de a îmbunătăți modul în care acționează angajații, făcându-i mai conștienți în ceea ce privește utilizarea resurselor de orice tip, tratarea deșeurilor, folosirea energiei și crearea planurilor de acțiune „circulare”. De asemenea, programul pregătește organizațiile pentru accesarea fondurilor nerambursabile dedicate economiei circulare ale ciclului curent și viitor de finanțare, fiind prefigurate tot mai multe oportunități în acest sens.

Termen de înscriere: 25 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here