CJAS-TIMIS

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a prelungit programul de lucru, pentru eliberarea cardurilor naţionale de asigurat. Astfel, în perioada 1-8 septembrie 2015, orarul este de luni până vineri, de la ora 08.00 la ora 20.00.

Asiguraţii care nu au intrat încă în posesia cardului pot verifica dacă li s-a emis acest document prin accesarea serviciului pus la dispoziţie pe site-ul CJAS. „Asiguraţii care au pierdut sau deteriorat cardul de sănătate vor solicita eliberarea unui card duplicat la casa de asigurări. Până la primirea noului card de sănătate, asiguraţii vor avea acces la servcii medicale în baza unei adeverinţe de înlocuire a cardului de sănătate ce li se va înmâna în momentul în care vor depune cererea pentru emiterea cardului duplicat”, spune Mariana Marcu, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.

Pentru asiguraţii care împlinesc vârstă de 18 ani şi/sau dobândesc calitatea de asigurat se generează automat din sistem comandă de tipărire şi distribuire a cardului de sănătate. Nu este necesară solicitarea în scris a asiguratului pentru eliberarea cardului. Aceştia vor primi cardul naţional de sănătate prin servicii poştale, la domiciliul înscris în cartea de identitate. Cardurile de sănătate sunt valabile cinci ani.

Articolul precedentTânăr găsit înecat
Articolul următorO nouă maternitate va fi construită la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.