Programul de audiente PSD Timis

Spread the love

Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat face cunoscut cetățenilor județului Timiș programul de audiențe susținut de către reprezentanții organizației județene la sediul filialei din Timișoara, situat în Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 26. Persoanele care vin la sediul PSD Timiș pentru programul de audiențe nu necesită o înscriere prealabilă.

O comunicare directă cu cetățenii județului Timiș, identificarea problemelor și a situațiilor dificile din zonele din care provin, poate reprezenta un pas important spre rezolvarea acestora. Împreună cu colegii mei, vicepreședinți PSD Timiș, consilieri locali și consilieri județeni ai PSD, vom intra în legătură directă cu timișenii și timișorenii care vor dori să beneficieze de audiențele pe care le acordăm la sediul de partid. Vom prelua problemele, le vom analiza și vom căuta împreună soluții pentru rezolvarea lor. Îi așteptăm și sunt bineveniți toți cetățenii care doresc să facă cunoscute probleme cu care se confruntă în comunitate.”, declară președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Acordarea de audiențe cetățenilor județului Timiș se va face în fiecare săptămână, în zilele de miercuri, joi și vineri, după următorul program:

  • Miercuri, 16.00 – 18.00 – audiență acordată de: 1 vicepreședinte PSD Timiș, 1 consilier local PSD Timișoara;
  • Joi, 16.00 – 18.00 – audiență acordată de: 1 vicepreședinte PSD Timiș, 1 consilier județean PSD Timiș;
  • Vineri, 14.00 – 16.00 – audiență acordată de: 1 vicepreședinte PSD Timiș, 1 parlamentar PSD.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here