Vrei să-ți redecorezi locuința? Acum ai ocazia! Universul Casei Tale & Expo Mobila își deschide porțile!

Camera de Comerț Timiș organizează în perioada 28 – 31 martie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare, sub genericul: UNIVERSUL CASEI TALE & EXPO MOBILA.

Manifestarea reunește producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Se vor putea achiziționa pe loc, sau comanda, la preț de producător: bucătării, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, dormitoare și livinguri, mobilate complet, accesorii, decorațiuni, într-un cuvânt, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței și biroului.

O nouă ediție de primăvară își deschide porțile la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 28-31 martie. Ediția de anul acesta aduce în fața publicului vizitator un număr de 26 de firme venite din întreaga țară, în marea lor majoritate sunt producători, dar și comercianți distribuitori, și companii de renume internațional care activează în industria amenajărilor interioare și industria mobilierului. În perioada celor patru zile firmele s-au pregătit corespunzător cu piese de mobilier deosebite și mai ales cu prețuri care pot fi atrăgătoare pentru publicul vizitator, având în vedere că o parte din piesele de mobilier au un anumit procent de reducere. În fiecare an venim cu noutăți care sunt notabile, atât din partea producătorilor de mobile,, cât și din partea designerilor care pot oferi consultanță pe loc, gratuit”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

UNIVERSUL CASEI TALE & EXPO MOBILA va fi, timp de patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Programul de vizitare, în intervalul 28 – 31 martie 2019, este de joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00- 18.00.

Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here