Proiect unic în România, într-o localitate aflată la numai 11 km de Timişoara. 1000 de metri de ziduri de la Şcoala Sânmihaiu Român din judeţul Timiş au fost pictaţi chiar de elevi, într-o multitudine de culori într-o manieră modernă.

Am ajuns, astfel, să facem cea mai mare pictură murală pe o instituţie publică din România şi inclusiv din Europa. Copiii au fost fabuloşi”, a declarat prof. Cristian Pavelescu, unul dintre profesorii coodonatori. În program au fost incluşi 60 de elevi care au lucrat timp de o lună şi jumătate la inedita pictură.

Demersurile au început, în ianuarie 2017, dar pictarea, în luna mai şi a fost finalizată la mijlocul lunii iunie. “Pentru acest proiect am primit finanţare de la Consiliul Local. Ne-au dat bani să ne cumpărăm materiale. Copiii au pictat cu foarte mare pasiune şi devotament. Le mulţumesc elevilor pentru munca depusă. Mulţumesc profesorilor implicaţi. Mulţumesc primarului Viorel Mărcuţi şi Consiliului Local  pentru că au fost deschişi la proiect şi ne-au finanţat să cumpărăm materialele. De asemenea, mulţumim şi sponsorilor care ulterior ne-au ajutat, în primul rând Smithfield şi oamenilor din localitate”, a fost mesajul lui Crepcea.

Articolul precedentPrimul mesaj al lui Sorin Grindeanu după ce moțiunea a trecut!
Articolul următorUltimul anunț al meteorologilor! Vremea se schimbă brusc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.