Şagul, la un alt nivel: Bun venit în noua grădiniţă

După ce a atras fonduri frumoase prin PNRR, de fapt Şagul este pe locul secund din Timiş la acest capitol, iată că minunile continuă în localitatea de lângă Timişoara, unde omul sfinţeşte locul.

„Am fost astăzi împreună cu domnul viceprimar Kapor Antonius, cu daruri dulci, de casa nouă, la cei mai mici dintre șăgeni, sa le urăm lor si cadrelor didactice bun venit in noua Grădiniță!
Cu tenacitate si perseverenta am reușit sa asiguram copiilor nostri perspectiva unui invatamant prescolar de calitate in Sag, prin finalizarea acestui proiect ce reprezinta, dincolo de construcția in sine, imaginea reconstructiei si innoirii Șagului, a victoriei celor care luptă pentru interesele comunității.

Cum comuna noastra este in continua creștere, multi tineri hotarand sa isi faca un viitor aici, era vital sa cautam solutii pentru a le oferi aceasta perspectivă. Iar copiilor, posibilitatea integrării într-un alt mediu decât cel al familiei, mediu în care vor învăţa să interacţioneze cu alţi copii , vor fi îngrijiti şi supravegheati, vor fi educati şi pregătiti pentru şcoala, vor fi înconjurati de persoane pregătite şi având chemare pentru lucrul cu copilul, cu experienţă în a le dezvolta abilităţile şi mai ales vor fi înconjurati cu dragoste, afecţiune şi căldură.

Privind in urma, nu pot sa nu regret faptul că blocajele exercitate de o parte din consilierii de tristă amintire din fostul Consiliu Local au întârziat acest frumos si important proiect, din meschine interese personale si politice.

Iată ca noul Consiliu, interesat de nevoile comunitatii a asigurat undă verde acestei investitii, iar acum ne aflăm in faza in care copiii se pot bucura de o casă nouă, o grădiniță modernă, dotata, luminoasa si încăpătoare. Iar in curând se vor finaliza si lucrarile la vechiul corp al gradinitei. Privim așadar cu încredere in viitor si continuam sa dezvoltam, pentru oameni, aceasta frumoasa comună!”, a povestit primatul comunei Şag, Flavius Roşu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here