Protest al timișorenilor în cazul companiei Hexi-Pharma

Protest anunțat pe Facebook în această seară la Timișoara! Oamenii s-au mobilizat pe rețeaua de socializare, unde a fost creat un eveniment pe această temă.

Acțiunea de protest „Timișoara – Haideți să facem ceva!” are loc în această seară, de la ora 19.00, în Piața Operei. Protestatarii doresc ca Ministerul Sănătății să realizeze o anchetă obiectivă în cazul companiei Hexi-Pharma, care este acuzată că a vândut în spitale dezinfectanți diluați de zece ori. „Hexi-Pharma vinde detergenți diluați de 10 ori, la prețuri de 10 de ori mai mari decât cele de achiziție, prin licitații trucate, iar în momentul declanșării anchetei, patronul Dan Alexandru Condrea a cerut să fie testată eficiența apei lui de ploaie, nu concentrația din bidoane. AUTORITĂȚILE AU EXECUTAT CE A CERUT CONDREA. Au făcut teste de eficiență„, au notat pe Facebook inițiatorii protestului.

Inițiatorii protestului îi încurajează pe timișoreni să iasă în stradă pentru că „în țara noastră, se poate întâmpla orice. Pentru asta, nu trebuie decât ca noi să tăcem și să nu facem nimic. Haideți să nu mai tăcem! Să ieșim în stradă și să le cerem socoteală. Să cerem răspunderea Ministerului Sănătății și o anchetă obiectivă. Să mobilizăm cât mai multă lume pentru a transmite clar că ne-am săturat de corupția și de combinațiile lor!”, au scris aceștia pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here