Protest la Timișoara împotriva lui Gabriel Oprea. Senatorii au votat împotriva urmăririi penale pentru ucidere din culpă

Timișorenii au ieșit din nou în stradă! Oamenii sunt nemultumiți, după ce senatorii au votat împotriva urmăririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă.

Protestul a fost anunțat pe Facebook, unde și-au manifestat intenția de a participa sute de persoane.

Astfel, ieri seară timișorenii au pornit într-un marș prin centrul orașului, scandalizați de faptul că Gabriel Oprea a scăpat, prin votul colegilor săi senatori, de urmărirea penală pentru ucidere din culpă, în cazul polițistului Bogdan Gigină. „Senatorul Gabriel Oprea a fost protejat din nou de votul colegilor săi senatori, după ce Direcția Națională Anticorupție a cerut aviz de urmărire penală pentru Oprea în dosarul privind decesul polițistului Bogdan Gigină, sub acuzație de omor din culpă. Ne-am săturat de folosirea abuzivă a imunității parlamentare! Vrem ca toți cetățenii acestei țări să fie tratați în mod egal de către justiție, fără ca unii să se ascundă în spatele scutului ridicat de colegii lor; mai ales atunci când subiectul anchetei este moartea unui om! Vrem un singur lucru: justiția să fie lăsată să-și facă treaba. Oprea trebuie cercetat și judecat. Singura opțiune este DEMISIA!”, au spus revoltați oamenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here