PSD face mișto fin de Alin Nica înainte de alegerile pentru președenția PNL Timiș

Sâmbătă vor avea loc alegeri la PNL Timiș, iar membrii cu drept de vot pot vota viitorul președinte al partideului. La cum au decurs alegerile de la filiala pe Timișoara, este clar că și de această dată circul va fi la el acasa.

S-a demonstrat de foarte multe ori că actualul PNL, atât la nivel național, dar mai ales la cel al județului Timiș nu mai are nimic în comun cu PNL-ul Brătienilor. Scandaluri interminabile între membrii partidului, amenințări grosolane și atacuri sub centură au făcut ca partidul să cadă în derizoriu.

Iar de PNL face mișto toată lumea chiar și PSD, un alt partid care nu are nimic în comun cu democrația adevărată. Are însă treabă cu umorul fin. Pe pagina de social media al partidului cu trandafiri se arată că Nica ar fi un președinte PNL mai bun, deoarece este mai slab…

La alegerile de mâine, pentru postul de șef, Alin Nica se va bate în primul rând cu primarul de la PNL, Sorin Munteanu, care în toată această perioadă a arătat mult fair-play, dar și cu Claudiu Chira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here