PSD Timiș îl acuză pe primarul Nicolae Robu de oportunism electoral pentru că se laudă cu un proiect care nu-i aparține

Compania Națională de Investiții a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiilor de pre-fazibilitate și fezabilitate al noului stadion din Timișoara. Noua arenă sportivă, care se va construi pe locul actualului stadion “Dan Păltinișanu”, va avea o capacitate de 30.000 de locuri și va corespunde celor mai înalte standarde sportive.

Proiectul a fost inițiat de Consiliul Județean Timiș, condus de social democratul Călin Dobra, iar demersurile pentru demararea acestui proiect au fost susținute constant de către reprezentanții PSD.

”Cu toate acestea, liberalul Nicolae Robu, cel care vizează un nou mandat de primar al Timișoarei, încearcă să-și asume meritele demarării acestui proiect. Într-o postare pe contul său de Facebook, primarul orașului de pe Bega încearcă să acrediteze ideea că realizarea noului stadion este “o preocupare tenace” încă din 2012. În realitate, însă, primarul Timișoarei s-a opus noului stadion, deoarece acesta este promovat de președintele CJ, Călin Dobra, de la PSD. De altfel, această opoziție a primarului Timișoarei a fost exprimată în mai multe rânduri tot pe pagina sa de Facebook. În 2018, de exemplu, Nicolae Robu susținea că Primăria vrea să păstreze Stadionul “Dan Păltinişanu” şi arăta că un nou stadion, pe care îl vrea Consiliul Judeţean Timiş, în locul acestuia, ar putea fi construit pe o altă parcelă din zonă, proprietatea municipalităţii. Alegerile locale se apropie, iar în acest context primarul Timișoarei pare să nu mai țină cont de opiniile sale exprimate anterior”, transmit reprezentanții PSD Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here