PNL a reușit să jignească peste un milion de români care muncesc zi de zi în această țară. În urma declarațiilor făcute de liberalul Florin Câțu, considerăm că ar trebui ca acesta să demisioneze de urgență din Senatul României, iar liberalii să își ceară scuze public și să-l excludă din partid. Cel pe care îl visau viitor ministru de finanțe, actual senator și ales de oamenii simpli pe care îi privește acum de sus, este un personaj anti-sistem democratic, care nu înțelege rostul pompierilor, medicilor, profesorilor, polițiștilor sau funcționarilor publici într-o țară.

Nu admitem ca dreapta politică, PNL și USR, să îi disprețuiască pe angajații la stat, pe motiv că aceștia nu mai vor să îi voteze. La nivel declarativ, USR vrea să umble la proprietățile românilor, iar PNL vrea să le taie salariile și pensiile.

”În calitate de președinte al unei instituții a statului, în care sunt angajate, pe baza unor contracte de muncă, persoane cu experiență și cu o anumită pregătire profesională, sunt revoltat de faptul că un senator PNL își permite să atace declarativ o categorie de oameni ce muncește zilnic pentru statul român. Întrebându-mă ce ar mai putea urma, constat cu foarte mare uimire faptul că, după ce liberalii au fost îndemnați chiar de către liderul lor «să atace fiecare ales PSD cu parul» după ce au propus tăierea salariilor specialiștilor din domeniul IT, iată că acum le-au pus gând rău și funcționarilor publici. Este incredibil unde s-a ajuns și este extrem de gravă mentalitatea care bântuie dreapta românească.”, declară președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Declarațiile recente sunt dovada cea mai clară a faptului că PNL sau USR nu merită să ajungă niciodată la guvernare sau să dea președintele acestei țări și dovedesc faptul că nu reușesc să aibă nicio viziune clară a unui proiect pentru țară.

Singura modalitate în care se fac remarcați politicienii de dreapta sunt atacurile și disprețul la adresa românilor, tăierile de pensii, de salarii, de tichete de masă, dezbinarea și distrugerea a tot ceea ce s-a construit până acum. Se grăbesc să iasă cu declarații populiste, dar nu reușesc decât să își arate adevăratul caracter plin de ură la adresa oamenilor simpli din țară.

Cu PSD la guvernare, România a reușit să crească nivelul de trai al fiecărui român, a reușit să țină medicii acasă (triplarea salariilor), a reușit să fie a doua țară din Europa cu cea mai mare creștere economică. Cu măsurile propuse de PNL și USR românilor li se vor tăia salariile, pensiile, vor fi eliminate voucherele de vacanță, tichetele de masa, subvențiile etc.

Articolul precedentRomânii lasă viața de la oraș și se mută la țară! Care sunt avantajele?
Articolul următorPercheziții la traficanții de persoane din Timiș! Au fost puse în aplicare 13 mandate de aducere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.