PSD Timiş are preşedinte! Călin Dobra va asigura interimatul până la alegeri

PSD Timiş are, de astăzi, președinte în persoana lui Călin Dobra! Comitetul Național Executiv al PSD a hotărât ca interimatul la conducerea filialei județene a PSD Timiș să fie preluat de Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș şi preşedinte executiv al PSD Timiş.

„Este o decizie a Comitetului Executiv, până la organizarea alegerilor, dar, chiar dacă e pe perioadă interimară, presupune multă responsabilitate. PSD Timiș este o organizație mare, care nu e ușor de condus. Noi, în Timiș, formăm o echipă solidă care are obligația de a duce la bun sfârșit un program asumat în 2016, un program bazat pe nevoile și dorințele timișenilor. Vom face în continuare echipă și ne vom canaliza energia pe aplicarea proiectelor noastre. Am mare încredere că vom duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Le mulțumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o”, a spus Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș.

PSD Timiş a rămas fără preşedinte de mai bine de jumătate de an, după ce lui Sorin Grindeanu i s-a retras sprijinul politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here