(P)Traiul românilor se joacă în Parlament! PMP Timiș luptă pentru o viață decentă

Salariile mici și pensiile de mizerie trebuie să dispară. Aceasta este părerea candidaților PMP Timiș la alegerile parlamentare. Când vor ajunge în Camera Deputaților și în Senat, ei vor lupta pentru ca ziua de mâine să nu mai lase semne pe umerii semenilor.

Candidații PMP sunt convinși că toți românii merită ca după zeci de ani de muncă cinstită, în care s-au spetit făcându-și meseria cât de bine au putut, să poată trăi decent. Ca acest lucru să se întâmple, parlamentarii trebuie să lupte pentru drepturile pensionarilor, pentru ca fiecare să aibă ce să pună pe masă la bătrânețe, pentru ca fiecare să-și poată cumpăra medicamentele.

Luptăm pentru pensii decente după o viață de muncă. Niciun pensionar român nu trebuie să trăiască mai rău decât atunci când era angajat. Noi mergem spre București cu gândul la ei, cu gândul la mai bine. Ne vom axa pe principiul contributivității și vom lupta pentru eliminarea pensiilor speciale ale demnitarilor. Cu ce sunt ei mai buni decât semenii lor care au predat o viață întreagă, decât cei care au salvat vieți, decât cei care și-au distrus sănătatea muncind pământul, sau decât cei care au mers zi de zi pe jos pentru a ajunge la fabrică?!”, întreabă retoric Radu Șumălan, candidat la Senatul României.

Salarizarea unitară și bazată pe performanță reprezintă, de asemenea, un pilon pe care se sprijină platforma electorală a reprezentanților PMP Timiș.

Noi, cei din Partidul Mișcarea Populară vom milita pentru creșterea salariilor, pentru că nivelul actual al venturilor este o adevărată bătaie de joc. Nu poți să îți duci traiul de la o zi la alta cu câteva sute de lei pe lună. În această situației sunt și foarte mulți locuitori ai județului Timiș, unde deși rata șomajului este aproape de zero, oamenii nu prea au motive de bucurie. Asta deorece pentru locurile de muncă disponibile se oferă salariul minim pe economie, lucru care trebuie schimbat! Eu personal voi depune toate eforturile pentru ca salariile să ajungă la un nivel decent. Partidul Mișcarea Populară pune pe primul loc performanța și eficiența. Doar așa vom crește nivelul de trai, iar semenii noștri nu vor mai fi nevoiți să plece peste hotare”, precizează Cornel Sămărtinean, candidat la Camera Deputaților.

(P) Publicat la comanda PMP Timiş, Publicat de SCM MEDIA ONLINE SRL-D , Cod mandatar financiar: 11160002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here