Radu Ţoancă, nemulţumit că „progresiştii” politizează un proiect la care nu au contribuit, TM 2023

„Nerușinarea progresiștilor a întrecut orice limită! Timișoara – Capitală Europeană a culturii – a devenit o stire de partid pe pagina USR”, spune consilierul local, Radu Ţoancă.

Acesta dezvoltă subiectul şi îşi arată nemulţumirea: „Pe pagina de fb a USR , evident sub sigla acestui partid , a apărut , în urmă cu mai multe ore, un anunț al primarului Dominic Fritz prin care dumnealui îi așteaptă ( nu spune dacă pe membri USR sau și pe alții ) pe cititorii acelei știri la “ Timișoara, Capitală Europeană a Culturii “. .

Politizarea acestui eveniment de un partid aflat în pragul imploziei este de o nerușinare fără precedent în Europa , unde nicio gazdă implicată în evenimente similare nu a avut imbecilitatea politică și grobianismul de a transforma o astfel de sărbătoare într-o “ oportunitate” de propagandă partinică minoră. “Meritul “USR în această poveste de succes a orașului nostru este că s-a nimerit fix în acest an să se afle în Timișoara și să fie contemporan cu evenimentul un primar progresist , al cărui merit personal pe această temă este egal cu zero!

Începută de administrația Ciuhandu și finalizată de administrația Robu , manageriată cu succes de asociația condusă de Simona Neumann , nominalizarea Timișoarei în această onorantă poziție europeană privilegiată riscă să eșueze lamentabil într-o zonă periferică și sulfuroasă politicianistă , din cauza unor pigmei progresiști , obsedați patalogic doar de imagine!”, a spus Radu Ţoancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here