„Nerușinarea progresiștilor a întrecut orice limită! Timișoara – Capitală Europeană a culturii – a devenit o stire de partid pe pagina USR”, spune consilierul local, Radu Ţoancă.

Acesta dezvoltă subiectul şi îşi arată nemulţumirea: „Pe pagina de fb a USR , evident sub sigla acestui partid , a apărut , în urmă cu mai multe ore, un anunț al primarului Dominic Fritz prin care dumnealui îi așteaptă ( nu spune dacă pe membri USR sau și pe alții ) pe cititorii acelei știri la “ Timișoara, Capitală Europeană a Culturii “. .

Politizarea acestui eveniment de un partid aflat în pragul imploziei este de o nerușinare fără precedent în Europa , unde nicio gazdă implicată în evenimente similare nu a avut imbecilitatea politică și grobianismul de a transforma o astfel de sărbătoare într-o “ oportunitate” de propagandă partinică minoră. “Meritul “USR în această poveste de succes a orașului nostru este că s-a nimerit fix în acest an să se afle în Timișoara și să fie contemporan cu evenimentul un primar progresist , al cărui merit personal pe această temă este egal cu zero!

Începută de administrația Ciuhandu și finalizată de administrația Robu , manageriată cu succes de asociația condusă de Simona Neumann , nominalizarea Timișoarei în această onorantă poziție europeană privilegiată riscă să eșueze lamentabil într-o zonă periferică și sulfuroasă politicianistă , din cauza unor pigmei progresiști , obsedați patalogic doar de imagine!”, a spus Radu Ţoancă.

Articolul precedentUPT marchează deschiderea oficială a Programului Capitală Culturală Europeană 2023 printr-un weekend de celebrare a artelor, științei și comunității
Articolul următorSute de spectacole din primul weekend TM 2023. Acces liber în mijloacele de transport în comun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.