Rampele clandestine de gunoi, o problemă ce persistă la Timișoara. Acțiune de informare efectuată de polițiști

Problema gunoaielor abandonate pe străzi de către cetățeni iresponsabili continuă la Timișoara. Lunar, aproximativ 300 de persoane sunt amendate, fie că sunt prinse în flagrant, fie că sunt depistate de camerele de luat vederi.

Pentru a veni în întâmpinarea problemei și a o preveni, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat o acțiune de informare și vor distribui, în total, 10.000 de flyere, în zonele în care se formează frecvent rampe clandestine de deșeuri. S-a acționat pe străzile Semenic, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Înfrățirii, FC Ripensia, N.D. Cocea, în aceste zile fiind prezenți pe străzile C. Negruzzi, Timocului, Take Ionescu, P. Ispirescu, E. Teodoroiu și I. Creangă.

Sancțiunile pentru abandonarea deșeurilor, conform HCL 371/2007, sunt între 500 și 1000 de lei pentru persoanele fizice, iar pentru cele juridice pot ajunge până la 2500 de lei. Astfel de cazuri pot fi semnalate la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau la email contact@politialoctm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here