La data de 8 decembrie, în intervalul orar 09:00-13:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș și Biroului Rutier Timișoara, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român Timiș, au acționat, în municipiul Timișoara, pentru pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Aceste coontroale în trafic au urmărit, cu precădere, verificarea stării tehnice a autoturismelor, respectiv existența eventualelor modificări neomologate aduse acestora.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate mai multe autoturisme, fiind aplicate 20 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 4.930 de lei, și retrase 7 certificate de înmatriculare.

Sancțiunile au fost aplicate, în principal, pentru: modificări ale sistemelor de evacuare, defecțiuni tehnice, anvelope neconforme, lumini neomologate, valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată, etc.

Pe perioada acțiunii, polițiștii au depistat pe Calea Lugojului din Timișoara, un bărbat, în vârstă de 23 de ani, care conducea unu autovehicul sun influența drogurilor. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. A fost întocmit dosar penal.

Astfel de acțiuni se vor desfășura și azi și mâine.

Polițiștii rutieri timișeni reamintesc faptul că regulile de circulație sunt menite să ne protejeze, iar respectarea acestora constituie obligație.

Articolul precedentUVT obține din nou poziții de top în clasificarea internațională Round University Subject Rankings 2022
Articolul următorMisiunea economică de final de an, eveniment în care excelenţa în afaceri s-a împletit cu excelența culturală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.