Cu ocazia Zilei Naționale a României, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a marcat apropierea datei la care orașul Timișoara preia titlul de Capitală Europeană a Culturii printr-o festivitate specială găzduită de Casa Românească din Viena, cu intonarea Imnului României, tort tricolor și mâncare tradițională românească. Cele mai frumoase și autentice costume populare specifice zonei din care provin companiile participante au fost premiate.

Evenimentul a avut loc în cadrul tradiționalei misiuni economice de final de an organizată de CCIAT de aproape două decenii, desfășurată anul acesta, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, la Viena și Praga.

Programul a inclus întâlniri individuale de afaceri pe domeniile de interes ale firmelor participante, pe baza unui program prestabilit. Au fost vizitate și cele mai importante obiective turistice şi pieţele de Crăciun din cele două capitale.

La Praga, delegația a avut loc o întâlnire cu Alexandru Aionițoaei, reprezentantul Enterprise Ireland la Biroul Praga, organizația care a oferit anul acesta firmelor timișene participarea în condiții de gratuitate la Global Health Forum și Târgul de Agricultură de la Dublin.

Din delegația CCIAT, condusă de Președintele Florica Chiriţă, au făcut parte membri ai Colegiului de Conducere, firme membre dar și companii din Rădăuți, Deva, Oradea, Lugoj și Buziaș.

Articolul precedentRAR şi IPJ în acţiune! Multe maşini trase pe dreapta
Articolul următorRecunoaștere importantă pentru ADID Timiș. Județul Timiș, curățat de DEEE-uri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.