Razboi pentru tragedia de la Timisoara: Nicolae Robu vs Dan Diaconu

Chiar daca initial sustinea ca nimeni din Primaria Timisoara nu poate fi vinovat pentru tragedia provocata de moartea unui tanar dupa ce poarta de intrare in Timisoara de pe Calea Lugojului a cazut pe el, primarul Timisoarei s-a sucit. Si nu a facut-o oriunde, ci in sedinta BPJ al PNL Timis.

Nicolae Robu a sustinut in fata subordonatilor de partid ca nu intelege de ce viceprimarul Dan Diaconu a semnat autorizatia de construire pentru cea mai importanta poarta de intrare in oras.

“Nu inteleg de ce Dan a semnat asa ceva, poate eu eram, in concediu, dar chiar nu inteleg”, ar fi spus primarul Nicolae Robu la ultimul BPJ al PNL Timis. Edilul Timisoarei a incercat sa se disculpe. In realitate, macar moral, este la fel de vinovat ca omul pe care l-a sustint mereu. Desi cand te asteptai mai putin l-a faultat urat.

Contactat telefonic, viceprimarul Timisoarei, Dan Diancou a ramas ca la dentist. El nu a fost prezent la sedinta de BPJ in care era acuzat. “Nu imi amintesc sa fi semnat asa ceva. Este posibil, voi face verificari pentru a vedea exact ce s-a intamplat. Ieri (n.r. joi) am lipsit de la BPJ si nu stiu ce s-a discutat acolo”, ne-a declarat Diaconu.

Patru oameni din PMT pot fi acuzati de tragedia de la Timisoara. Nicolae Robu alaturi de fostul secretar al PMT Ioan Cojocari au semnat certificatul de urbanism pentru aceasta poarta, in regim de urgenta, iar autorizatia de construire a fost semnata de viceprimarul Dan Diaconu si actualul secretar al Primariei Timisoara, Simona Dragoi.

Primarul Nicolae Robu a semnat contractul de executie al portii de intrare in Timisoara si tot el a promovat-o. Despre fostul city-manager, Sorin Dragoi gurile rele sustin ca a fost si el in “cardasie” cu firma Stareto, cea care s-a ocupat cu renovarea portii criminale. Imbarligatura este mai mare – firma Stareto a renovat si sala de consiliu din Primaria Timisoara. Unii spun ca si rotarienii ar fi tras sfori pentru portile de intrare.

Imaginile cu fostele si actualele porti amenajete de Stareto dovedesc ca firma nu a reusit nici macar sa isi faca curatenie la locul de munca. Acestia au spart betoane din structura de rezistenta a portilor si le-au lasat langa obiectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here