Timișorenii au înroșit telefonul Poliției Locale în această săptămână! Au solicitat să împrejmuiască zonele periculoase din oraș

Poliția Locală Timișoara monitorizează în continuare problemele care au fost constatate în teren sau sesizate de cetățeni, cu privire la efectele furtunii de duminică.

Astfel, au fost semnalate un număr de 167 probleme cum ar fi căderi de arbori, de crengi, de acoperișuri, țigle, stâlpi și indicatoare, fire de curent, semafoare deteriorate care au fost transmise Direcției Edilitare, la care se adaugă 65 de solicitări de împrejmuire în cazul unor clădiri care pot pun în pericol siguranța populației.

Astfel de solicitări au venit din zone precum Demetriade, Bdul 1 Decembrie, C. Porumbescu, Piața Huniade, Calea Aradului, Cetății. Titulescu, Bucovinei, Lenau, Miorița, Divizia 9 Cavalerie, Gh. Lazăr, Sergent Mușat, Bdul Regele Carol, C. Brâncoveanu, R. Șirianu, C.D.Loga, Prayer, Cireșul, I. Văcărescu, M. Viteazul, Bdul Tinereții, Kogălniceanu, Paciurea, Pța Victoriei, C. Șagului și altele.

De asemenea, polițiștii locali au luat legătura cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din zona istorică protejată afectate de fenomenele meteorologice de duminică după-amiaza, fiind informați cu privire la faptul că pot solicita de la Primăria Timișoara autorizații de reperații în regim de urgență.

Poliția Locală va monitoriza și va semnala în continuare problemele constatate în teren, precum și cele sesizate de cetățeni la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here