O nouă acțiune a polițiștilor locali în zona Flavia și Aurora! Au fost aplicate mai multe sancțiuni pentru oprire și staționare neregulamentară, dar și comercianților care au ocupat trotuarele.

Astfel de acțiuni sunt organizate periodic, ca urmare a sesizărilor de la cetățeni care reclamă aglomerarea din zonă.

Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis în funcție de fapte, respectiv oprire sau staționare, în principal pe străzile Talăngii, Lacului, Teatrului și Paul Constantinescu.

Totodată au fost date și 8 sancțiuni pe linie comercială, între 150 și 250 lei, unor persoane care au comercializat diverse obiecte în locuri neautorizate, fiind ridicate în vederea confiscării parfumuri, haine și electronice uzate.

Polițiștii locali atrag atenția că astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare, pentru a evita sancționarea comercianții fiind sfătuiți să folosească spațiul destinat activităților de comerț, iar conducătorii auto să respecte legislația în domeniu.

Articolul precedent16 sirieni, ajutaţi de alţi doi sirieni rezidenţi în România, prinşi în apropiere de frontiera cu Serbia!
Articolul următorÎncepe colectarea deșeurilor periculoase în zona 1 Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.