Razie weekendul trecut pe drumurile din Timiș. În perioada  18 – 21 iulie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi. Oamenii legii au acționat şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au întocmit șase dosare penale şi au aplicat 510 sancţiuni contravenţionale, dintre care 169 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 60 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 47 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză şi semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Articolul precedentConferința Europeană de Psihologia Personalității, pentru prima dată în România. 350 de cercetători din 40 de țări se află la UVT
Articolul următorReținuți pentru furt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.