Reținuți pentru furt

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au depistat doi bărbaţi, de 32 şi 24 de ani, bănuiţi de  furt calificat. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, cei în cauză fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

La data de 20 iulie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au identificat un bărbat, de 32 de ani, bănuit de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 19 spre 20 iunie, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, într-un imobil situat pe raza localităţii Bogda, iar din interior ar fi sustras un generator electric. Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 5000 de lei.

În noaptea de 20 spre 21 iulie, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara, împreună cu poliţiştii locali, au depistat, în flagrant delict, un tânăr de 27 de ani, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o unitate de învăţământ situată pe raza comunei Moşniţa Nouă. În fapt, cel în cauză ar fi pătruns în unitate, prin escaladarea unui geam, iar din interior ar fi sustras mai multe unelte electrice. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite păgubitului.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here