Razie pe drumurile din Timiș. S-au urcat la volan ametiți de alcool

amenzi soferi

S-au urcat băuți la volan și au pornit la drum, fără nici cea mai mică remușcare. Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

Vorbim despre doi conducători auto din Timișoara care s-au ales cu dosare penale în weekend. La data de 29 ianuarie, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier Timiş au depistat un tânăr de 19 ani în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza municipiului Timișoara.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că șoferul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A doua zi, pe 30 ianuarie, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat un bărbat de 60 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ghiroda, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În jurul orei 05.00, polițiștii orașului Deta au depistat un tânăr de 22 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DJ 693 B, în localitatea Jebel, având o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here