Razie pe drumurile din Timiș! Treisute de vitezomani amendați de polițiști

0
229

Au curs amenzile în Timiș! Sute de șoferi s-au ales cu sancțiuni.Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În perioada  4 – 7 iulie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.Astfel, poliţiştii au întocmit șapte dosare penale şi au aplicat 714 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 270 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 91 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 67 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric. Au fost retrase 32 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here