Razie pe un intens drum circulat din Timiş. Ce au descoperit oamenii legii

Joi, în intervalul orar 09:00-14:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș împreună cu cei ai Biroului Rutier Lugoj și cei ai Formațiunii Rutiere Făget, au desfășurat o acțiune pe DN 68 A, tronson de drum cu risc rutier ridicat, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, precum și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.505 lei, conform OUG 195/2002R.

Dintre acestea, 69 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 1 pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire și 1 pentru folosirea telefonului la volan.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni, conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Polițiștii rutieri vor acționa și în perioada următoare pe principalele artere din județ pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.