Razie în piața Iosefin. Țigări și parfumuri contrafăcute confiscate de jandarmi

Dosare penale pentru doi bărbaţi, unul pentru contrabandă cu ţigări, iar celălalt pentru punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Mai multe echipaje din cadrul Detaşamentului 4  din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara au derulat ieri o acţiune punctuală pe linia combaterii contrabandei cu produse contrafăcute şi de contrabandă în zona pieţei Iosefin din Timişoara. Jandarmii au observat un bărbat, în vârstă de 55 de ani cu o sacoşă voluminoasă care la vederea jandarmilor, s-a întors din drum. Acesta a fost oprit de jandarmi şi legitimat. Trecând la controlul bagajului, ei au constatat că bărbatul avea 100 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător.

Acesta a fost condus la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde ţigările au fost ridicate în vederea confiscării şi i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă.

În cursul aceleiaşi acţiuni, jandarmii au depistat pe Bv. Regele Carol I, un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Alba-Iulia care oferea spre vânzare 31 de sticluţe care conţineau un lichid colorat, inscripţionate BOOS, susceptibile de a fi contrafăcute. Imediat, individual a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, unde parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

Acesta s-a ales cu acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.