Razie în Timiș! Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

Au fost depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice. Vorbim de zeci de șoferi opriți în trafic de oamenii legii. În zilele de weekend, polițiști timișeni au depistat mai mulți conducători auto sub influența băuturilor alcoolice. În urma testărilor cu aparatul etilotest, au rezultat valori cuprinse între 0,77 și 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Unul dintre șoferi conducea un autovehicul neînmatriculat și nu poseda nici permis de conducere.

La data de 26 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localității Becicherecu Mic, condus de un bărbat de 44 de ani. Întrucât șoferul emana vapori alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea.

Totodată, efectuând verificări în baza de date, polițiștii au constatat că autovehiculul nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice, iar bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 27 august, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au depistat un bărbat de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Beregsău Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În aceeași zi, polițiștii orașului Buziaș au depistat un bărbat de 55 de ani în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 592, în localitatea Silagiu, având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 27 spre 28 august, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un bărbat de 36 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, având o alcoolemie de 0,70 mg/l.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here