Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Victor Babeş” din Timişoara organizează concurs de admitere, în luna septembrie 2016, pentru următoarele specializări:

  1. SPECIALIZAREA FARMACIE, Facultatea de Farmacie – 27 locuri cu taxa.Taxa de şcolarizare: 7000 Lei /an.

Concursul de admitere se va desfăşura sub forma unui test grilă de verificare a cunoştinţelor, care cuprinde: 60 de întrebări Biologie (clasa a IX-a) – 6 puncte, 30 de întrebări Chimie organică (clasa a X-a şi a XI-a) – 3 puncte.

  1. SPECIALIZAREA ASISTENŢĂ DE FARMACIE (LUGOJ), Facultatea de Farmacie – 2 locuri bugetate şi 40 locuri cu taxa. Taxa de şcolarizare: 2500 lei/an.

Concursul de admitere se va desfăşura sub forma unui concurs de dosare, media generală de admitere se va calcula pe baza mediei generale de la bacalaureat.

  1. SPECIALIZAREA ASISTENŢĂ DE PROFILAXIE STOMATOLOGICĂ, Facultatea de Medicină Dentară – 11 locuri cu taxa. Taxa de şcolarizare: 5000 lei/an.

Concursul de admitere se va desfăşura sub forma unei probe practice de îndemânare, notată cu note de la 1 la 10. Din oficiu, se acordă un punct. Nota finală nu poate fi mai mică de 5 (cinci).

SESIUNEA SEPTEMBRIE 2016

Înscrierea candidaţilor  se face online şi la secretariatul facultăţii în  5 – 9 septembrie,  între orele 9.00 – 14.00, la secretariatul Facultăţii de Farmacie, respectiv la secretariatul Facultăţii de Medicină dentară.

Concursul de admitere   13 septembrie 2016, între orele 10:00-13:00,pentru specializarea Farmacie13 septembrie 2016, începând cu ora 8.00, la sediul clădirii Medicină II, spl. Tudor Vladimirescu, nr. 14,pentru specializarea Asistenţă de profilaxie stomatologică.

Afişarea rezultatelor provizorii  –  13 septembrie

Depunerea contestaţiilor şi afişarea  rezultatelor după contestaţii –  14 septembrie

Confirmarea locului – etapa I (candidaţii admişi) – 15 septembrie

Confirmarea locului – etapa II (candidaţii respinşi, cu media peste 5)- 16 septembrie

Afişarea rezultatelor finale – 16 septembrie

Retragerea dosarului se face până la data de 30.09.2016, de la ghişeul de înscriere/secretariatul facultăţii.

Articolul precedentRazie în Timiș! Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice
Articolul următorFura haine din magazinele din Timișoara. Tânăr prins de polițiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.