Razie în Timiș! Peste cincisute de șoferi amendați de polițiști

S-a lăsat din nou cu amenzi în Timiș! Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În perioada 20 – 23 iunie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au întocmit  8  dosare penale şi au aplicat 551 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 234 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 86 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 45 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here