Descindere domiciliară la persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un magazin.Prejudiciu peste 200.000 lei

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Botoşani, la persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială. Prejudiciul în valoare de aproape 207.000 de lei a fost recuperat parțial. Acţiunea a vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, de 26 şi 34 de ani.

În fapt, în cursul lunii ianuarie 2016, bănuiții ar fi pătruns, prin efracție, într-o societate comercială situată pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras peste 200 de telefoane mobile, 23 de tablete, 2 sisteme de navigație și mai multe accesorii pentru telefon.

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane mobile susceptibile a proveni din comiterea infracţiunii. Prejudiciul în valoare de aproape 207.000 de lei a fost recuperat parțial.

La activități au participat și polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Timiș și I.P.J. Botoșani.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, precum și pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here