Mai mulţi copii provenind din familii defavorizate au primit sprijin înaintea începerii anului şcolar. Organizația Femeilor Social Democrate Timișoara și PSD Timișoara continuă tradiția începută acum mai bine de zece ani și va oferi și în acest an ghiozdane şi rechizite școlare unor copii ce provin din familii cu posibilități materiale reduse.

Astăzi, peste 100 de copii din Timișoara se vor bucura de cadourile pregătite de Florin Bîrsășteanu, președintele PSD Timișoara, și Gabriela Popovici, președintele OFSD Timișoara. „Este un moment special atât pentru copii, cât și pentru noi. Știm cât de importante sunt aceste rechizite pentru ei, dar mai ales cât de importantă este prima zi de școală în viața fiecărui copil. Ne-am dorit să le aducem o mică bucurie și cred că am reușit”, a spus Florin Bîrsășteanu.

actiune_ofsd-timisoara-3

Gabriela Popovici, președintele OFSD Timișoara, a menționat că astfel de acțiuni vor mai avea loc și în perioada următoare. „Ne-am propus să organizăm și alte acțiuni asemănătoare, să fim aproape de oamenii cu nevoi reale. OFSD Timișoara își dorește să fie un actor important în viața comunității și cred că vom reuși acest lucru”, a declarat președintele OFSD Timișoara.

actiune_ofsd-timisoara-1

Articolul precedentFostul șef al Poliției, Nicolae Istrat, pe listele ALDE Timiș pentru Camera Deputaților
Articolul următorUndă verde pentru lucrările de extindere a liniilor de tramvai 7 până la noul mall

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.