Reîncepe lupta cu insectele la Timișoara, atât la nivelul solului, cât și în aer

La Timișoara reîncepe dezinsecția. De la mijlocul lunii septembrie, firma ploieșteană Coral Impex va începe serviciile de deratizare, dezinsecție terestră și aeriană pe domeniul public al Timișoarei.

Acțiunile, atât la nivelul solului, cât și pe cale aeriană, vor începe în data de 16 septembrie. Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile pentru protejarea albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire. Substanțele care vor fi folosite fac parte fac parte din grupele Xn şi Xi de toxicitate şi sunt avizate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii şi nu pun în pericol populaţia şi animalele.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, Primăria Timișoara face apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here