Remorcă furată din Spania, depistată la frontieră!

Poliţiştii de frontieră au depistat un sârb care conducea o mașină ce tracta o remorcă ce figura ca fiind căutată de autorităţile din Spania.        

”Ieri, 13.02.2018, ora 02.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora- Moravița, – I.T.P.F. Timişoara, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul sârb R.S., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault, având atașată o remorcă marca Schmitz. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile spaniole”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Șoferul a declarat că remorca aparţine firmei la care este angajat şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi căutată de autorităţi.

Drept urmare, remorca în valoare de aproximativ 46.000 de lei, a fost indisponibilizată în punctul de trecere a frontierei până la finalizarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here