Remorcă furată și căutată de autoritățile din Slovenia, depistată în vama Moravița

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o remorcă, ce era semnalată ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Slovenia.

Ieri, ora 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora- Moravița, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul din Bosnia și Herțegovina M. S., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui automarfar marca Renault, având atașată o remorcă marca Schwarzmuller. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile slovene, în data de 09.06.2011”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Bărbatul a declarat poliţiştilor că remorca aparţine firmei la care este angajat şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi căutată de autorităţi.

Drept urmare, remorca în valoare de aproximativ 15.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul sectorului, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here