Președintele ADID Timiș, Traian Stancu: „Cred că până în 10 ianuarie vor fi depuse ofertele pentru licitația din zona Făget”

Singura zonă din județul Timiș care nu are încă o firmă, cu contract, care să colecteze gunoiul este zona Făget. Conform vicepreședintelui CJT și președintelui ADID Timiș, Traian Stancu până la începutul lui ianuarie se vor depune ofertele pentru licitație în zona Făgetului.

Documentația pentru licitația din zona Făget a fost depusă la Agenția Națională pentru Achiziții Publice. Urmează ca agenția să dea avizul pentru ca documentația să fie urcată pe SEAP. „Am reușit să depunem documentația la ANAP, iar vineri se încheie termenul în care ANAP ne dă verde sau nu dacă documentația este corect făcută. După aceea o vom urca pe SEAP. Timp de 30 de zile societățiile comerciale care doresc să participe la licitație pot cere lămuriri, întrebări legate de caietul de sarcini, iar până la sfârșitul anului, ținând cont de zilele de sărbătoare, s-ar putea să trecem puțin de 1 ianuarie. Cred că până în 10 ianuarie vor fi depuse ofertele pentru licitația din zona Făget”, ne-a spus președintele ADID Timiș, Traian Stancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here