Doi tineri de 24 și 26 de ani sunt cercetați de polițiștii orașului Sânnicolau Mare, fiind bănuiți de furtul unui autoturism, distrugere și trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Din cercetări a reieșit că, la data de 7 octombrie, în urma unui conflict spontan, bănuiți ar fi distrus ferestrele și ușile locuinței unui bărbat din localitatea Grabat și, totodată, i-ar fi sustras autovehiculul pe care ulterior l-ar fi abandonat.

După comiterea faptei bărbații au părăsit țara, fiind depistați la întoarcere, în cursul zilei de ieri, de polițiștii de frontieră, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Polițiștii au procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Articolul precedentPremieră națională în domeniul nutrigenomicii, la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara
Articolul următorProiectul de lărgire a drumului din Dumbrăvița la patru benzi, în impas

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.