O femeie din vestul țării a cerut ajutorul polițiștilor după ce a fost sechestrată, violată și tâlhărită de un bărbat căruia trebuia să-i facă curățenie în casă.

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, însă femeia a alertat autoritățile abia ieri. Femeia din Arad le-a povestit oamenilor legii că sâmbătă s-a dus la locuința acestuia pentru a face curățenie, însă a fost sechestrată și violată.

”La data de 24 septembrie a.c., o femeie a sesizat polițiștii Secției 1 Vlaicu despre faptul că, în noaptea de 21/22 septembrie a.c., a fost ținută cu forța într-o garsonieră de pe raza municipiului și obligată să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi știa doar porecla. În urma investigațiilor efectuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în mai puțin de 24 de ore de la sesizare a fost identificat cel bănuit de săvârșirea faptelor, în persoana unui bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu care locuiește fără forme legale pe raza muncipiului. Femeia s-ar fi deplasat la apartamentul în care locuia bărbatul pentru a-i face curățenie, iar bărbatul ar fi sechestrat-o și obligând-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

În plus, la plecare, bărbatul a lovit-o pe femeie și i-a luat telefonul mobil.

Polițiștii au reușit să-l identifice rapid pe agresor, care a fost reținut pentru 24 de ore. Între timp pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentTineri care se drogau în Parcul Botanic, prinși de polițiști, la miezul nopții
Articolul următorPercheziții la contrabandiștii de țigări, din vestul țării! Ce au găsit polițiștii la locuințele lor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.