Polițiștii timișoreni sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au făcut efectuat 8 percheziţii domiciliare la mai multe locații din Timișoara, Jebel și Reșița, în cursul zilei de ieri, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Secției 4 de Poliție Timișoara, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activitățile desfășurate  au vizat trei persoane cu vârste cuprinse între 28 și 50 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 445 de cartușe de țigări de contrabandă, 40 de pachete de cafea, suma de 33.800 de lei și 300 de euro,care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, bărbatul de 50 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Articolul precedentRevoltător! O femeie a fost sechestrată și violată de un bărbat care a chemat-o să-i facă curățenie
Articolul următor„Școală de antreprenori” la UPT, pentru elevi, studenți și profesori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.