Rezultate alegeri parlamentare 2016. Aceștia sunt viitorii parlamentari din Timiș

Numărătoarea voturilor la alegerile parlamentare se apropie de final, după ore de agitație, în mai multe județe din țară. Numele candidaților care au obținut suficiente voturi pentru un loc de parlamentar, au apărut deja.

Astfel, în Timis, conform datelor furnizate de BEJ, prima poziţie e păstrată de PSD. Ultimele rezultate parțiale sunt calculate în baza centralizării a peste 95% dintre sufragii, astfel că nu sunt așteptate schimbări prea mari. PSD va rămâne și după încheierea numărătorii voturilor, marele câștigător al alegerilor parlamentare, cu peste 45% dintre voturile la nivel național.

Social-democraţii şi-au asigurat deja patru deputați (Călin Dobra, Alfred Simonis, Adrian Pau și Bianca Gavriliță) și doi senatori (Eugen Dogariu și Adrian Diaconu).

PNL Timiș câştigă un singur loc la Senat pentru liderul partidului Alina Gorghiu şi două la Camera Deputaţilor (Marilen Pirtea și Ben Oni Ardelean).

USR va avea un reprezentant în Timiş – pe Cătălin Drulă, fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor și un senator, Nicu Fălcoi.

Un mandat de deputat îi va reveni și lui Marian Cucșa (ALDE). PMP Timiș a obținut un mandat de deputat (Cornel Sămărtinean).

 (Foto: psnews)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here