Delegația timișeană alcătuită din 8 reprezentanți ai unor cunoscute spitale și clinici medicale private și de stat din Timișoara este prezentă în aceste zile la Dublin la Forumul Global de Sănătate (14-16 iunie). Este singura delegație din România care participă la acest eveniment de mare anvergură, în condiții de gratuitate la transport și cazare oferite de Enterprise Ireland, urmarea vizitei la Timișoara din 25 mai.

Cea de-a 2-a ediție a Forumului Global de Sănătate / Global Healthcare Forum reuneșt 124 de specialiști din întreaga lume: Europa (Belgia, Franța, Germania, Marea Britanie, România), SUA, Noua Zeelandă, India, Singapore, Africa de Sud.

Tematicile abordate vizează sistemele de sănătate publice și private, telemedicina, informatizarea sistemelor medicale, alte aspecte ce privesc inovarea în medicină. Lectorii sunt personalități marcante ale sistemului medical din diferite țări – coordonatori strategici, președinți de consilii de administrație etc.

Simpozionul desfășurat ieri a cuprins 4 paneluri în care au fost abordate teme de mare interes – transformarea provocărilor în oportunități, transformare și inovare, diversitate și incluziune, digitalizarea cât și întâlniri B2B care au oferit participanților ocazia de a discuta cu companii inovative irlandeze despre tehnologii, trenduri în sănătate și oportunitățile pieței globale.

În cursul zilei de astăzi și mâine (15 și 16 iunie), vor avea loc vizite la hub-uri și campus-uri de inovare medicală, furnizori de soluții de digitalizare pentru spitale, producători de echipamente medicale, companii membre ale Enterprise Ireland, din Galway și Dublin.

„Am întâlnit lideri ai serviciilor de asistență medicală la nivel mondial, am discutat despre problemele presante cu care se confruntă sistemele de sănătate și am stabilit deja contacte de afaceri de calitate. Participarea noastră la acest eveniment este un succes, o reușită a afacerilor timișene” \, au transmis membrii delegației CCIA Timiș.

Articolul precedentÎntrerupere la furnizarea apei în Recaș și Ciacova
Articolul următorȘi zgârcit, și plângăcios. Primarul Dumbrăviței supărat că localnicii au avut mai multe locuri unde să serbeze Ruga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.