Roxana Iliescu este începând de azi din nou președintele organizației Partidului Mișcarea Populară Timiș. Traian Băsescu a considerat că aceasta reprezintă cea mai bună opțiune pentru șefia filialei județene.

Și asta după ce Ion Răducanu a ieșit din politică cu scandal, căzând în dizgrația lui Traian Băsescu. Răducanu până de curând deschidea lista pentru Camera Deputaților. Titu Bojin și-a retras și el ieri seară candidatura pentru Senat.“Le mulțumesc frumos președintelui Traian Basescu și președinților executivi Eugen Tomac și Valeriu Steriu pentru încrederea acordată. Sprijin o echipă puternică de candidați pentru Parlamentul României, formată din oameni cu realizări frumoase în diferite domenii, tineri, oameni noi în politică, educați și cu profesii onorabile”, a transmis Roxana Iliescu.

PMP Timiş a validat listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Astfel, primul loc pe lista PMP Timiş pentru Senat este ocupat de Radu Șumălan, iar locul al doilea de Nelica Danciu.

La Camera Deputaților, cel care deschide lista este Cornel Sămărtinean, urmat de Marius Dugulescu și Roxana Iliescu.

Articolul precedentSorin Grindeanu numit vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România
Articolul următorO echipa intreaga chemata sub tricolori! Numar record de jucatori de la Timisoara, convocati la nationala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.