Veste bună pentru șeful CJ Timiș. Sorin Grindeanu a fost ales vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.

Astăzi a  avut loc Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România. Evenimentul s-a derulat la București, prilej în care s-au completat structurile de conducere. În urma votului președinților de consilii județene din România, Sorin Grindeanu, președintele CJ Timiș, a fost numit vicepreșdinte al UNCJR.

În cadrul aceluiași eveniment, s-au făcut nominalizări pentru reprezentanții României în Comitetul European al Regiunilor. Astfel,  Sorin Grindeanu a fost desemnat membru al delegației României. “Delegația României în Comitetul European al Regiunilor este formată din 15 membrii. Mă bucur să fac parte din această delegație, mă simt onorat să reprezint Timișul și timișenii în Comitet și cred că împreună cu colegii mei putem realiza lucruri importante. Am mai spus-o și o repet, pun foarte mare accent pe relațiile internaționale, pe accesarea de fonduri europene și cred că din această nouă postură pot să duc la îndeplinire mai multe proiecte pe care urmează să le dezvoltăm în perioada următoare”, a declarant președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu.

Articolul precedentOncoGen reunește lideri naționali și internaționali în lupta împotriva cancerului și a bolilor alergice
Articolul următorRoxana Iliescu, din nou în fruntea organizației Partidului Mișcarea Populară Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.