Roxana Iliescu a fost exclusă din PMP Timiș. Anunțul a fost făcut de către președintele filialei, Radu Șumălan, care spune că motivul vine în urma  declarațiilor făcute de Roxana Iliescu, care au produs grave prejudicii de imagine organizației județene. “Chiar și în urma unor nemulțumiri pur personale, este clar pentru toată lumea că folosirea de către d-ra Iliescu a unor apelative de genul <<oameni fără valoare>>, <<pramatii>>, <<slugi obediente>> și <<lipitori>> la adresa unor membri PMP Timiș este intolerabilă. Orice reproșuri ar fi trebuit aduse în interior partidului, însă doamna Iliescu nu mai participă activ la viața PMP Timiș de la numirea unui nou președinte al organizației”, spune Radu Șumălan, președinte PMP Timiș.

Astfel, potrivit acestuia, prin vot s-a decis ca organizația să formuleze propunerea de excludere a Roxanei Iliescu din rândul membrilor PMP în condițiile art. 22 din Statutul Partidului Mișcarea Populară. Din rândul celor 31 de membri cu drept de vot, la ședință au fost efectiv prezenți un număr de 18 membri. La momentul votului, 16 membri au votat “pentru” formularea propunerii de excludere, iar doi membri s-au abținut.

La rândul său, Roxana Iliescu a declarat: “Am aflat că am fost exclusă din PMP. Din câte am înțeles, unii membri ai CEJ PMP Timiș au votat prin telefon. Din ce mi s-a spus, s-a votat inclusiv «la vedere», ceea ce statutul partidului interzice în astfel de cazuri. Voi contesta votul! Sunt vicepreședinte la nivel național al partidului, iar excluderea oricărui membru aflat în postura mea este atributul Colegiului Național. Astazi se va lua decizia finală!

Urmează ca forurile superioare ale partidului să fie informate cu privire la rezultatul votului din organizația județeană.

 

Articolul precedentUn mort și trei răniți în urma unui accident produs pe un drum din Timiș
Articolul următorGripa aviară face ravagii în țară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.