Roxana Iliescu joaca la cacealma pentru a ramane vicepresedinte la Consiliul Judetean Timis

Cum este să ai teoretic vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș, dar în realitate să ai doar un adversar politic în plus? Este drama trăită de Partidul Mișcarea Populară (PMP) în Timiș… Încă vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș, deși și-a dat demisia din PMP și automat ar fi trebuit ca mandatul său de consilier județean să înceteze, Roxana Iliescu joacă acum la cacealma. Pentru a mai rămâne măcar câteva săptămâni vicepreședinte de județ.

Pe pagina sa de Facebook și-a anunțat prietenii virtuali că a demisionat din PMP și tot pe pagina de socializare, Roxana Iliescu a postat un mesaj ce le-a dat aripi celor…  16 membri ce au votat-o la recentele alegeri pentru șefia PMP Timiș. Roxana spune acum pe Facebook că a ajuns la o înțelegere secretă cu Traian Băsescu în urma căreia amână decizia demisiei din PMP. Fostul președinte al României a infirmat ulterior o înțelegere cu Roxana Iliescu și a afirmat într-o ședință, în fața parlamentarilor PMP că nu o mai consideră pe Roxana Iliescu membru PMP.

Deși PMP a făcut mai multe solicitări la prefectul de Timiș, Eva Andreaș prin care cere încetarea mandatului de consilier județean înainte de termen al Roxanei Iliescu, nu s-a întâmplat nimic. Prefectura refuză să dea curs cererii PMP și cere ca probă o demisie scrisă a Roxanei Iliescu.

Surse din CJT susțin că PSD trage tare ca Roxana Iliescu să rămână vicepreședinte la CJ Timiș, pentru că a demonstrat că are suflet social-democrat. În repetate rânduri Roxana Iliescu a făcut jocurile PSD, în detrimentrul colegilor din PMP. Până și secretara personală de la CJ Timiș a Roxanei Iliescu este fiica unui primar PSD de Timiș.

Recent, Roxana Iliescu a postat ostentativ pe Facebook o fotografie din septembrie 2017 în care, la aniversarea unei publicații online din Timișoara, la masă, este înconjurată doar de membri PSD. Roxana stă fix lângă prefectul de Timiș, Eva Andreaș. Aceasta fusese numită prefect de mai puțin de o lună. Roxana Iliescu a făcut postarea pentru a demonstra cât de credibilă este presa timișoreană. În aceeași zi o publicație online afirmase că poza este una de dată recentă în care Roxana Iliescu sărbătorește menținerea în funcție de către prefectul de Timiș. PMP a cerut demisia prefectului de Timiș și a amenințat cu procese Instituția Prefectului pentru că legea este încălcată și Roxana Iliescu este menținută ilegal în funcție.

sursa: banatulmeu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here