Rutieriștii au mai găsit doi șoferi certați cu legea pe drumurile județene

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 14 iunie, în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat pe strada Vânătorilor, din localitatea Ghiroda, județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care ar fi condus sub influența drogurilor.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a reieșit că tânărul a consumat substanțe psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot pe 14 iunie, în jurul orei 16:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe DN 59, în localitatea Jebel, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că autoturismul este neînmatriculat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here