Prefectul Mihai Ritivoiu trage un semnal de alarmă și amenință Primăria Timișoara că va fi amendată, deoarece nu își face treaba în parcuri și pe străzi, unde iarba este de o „șchioapă”.

„Prefectul nu ar trebui să se ocupe de tăierea ierbii din parcuri. Avem suficient de lucru la Prefectură, de la investitori străini până la fond funciar şi migrație. La începutul lunii mai, am dat termen o lună de zile Primăriei Timişoara pentru tăierea vegetației din parcuri. După şase săptămâni, vedeți la fel de bine ca şi mine care este situația.

Pe lângă pericolul prezentat de căpuşe şi ambrozie, am ajuns şi de ruşinea ştirilor naționale. Că de aspectul general al parcurilor nici nu e cazul să vorbim. Drept urmare, am dispus Gărzii de Mediu şi Direcției Agricole să efectueze un control în parcurile din Timişoara, deoarece se pare că nu merge cu vorba bună”, a explicat Ritivoiu.

 

Articolul precedentInteres american pentru afaceri cu firmele timișene, participante la misiunea economică de la New York și Miami
Articolul următorRutieriștii au mai găsit doi șoferi certați cu legea pe drumurile județene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.